free html templates

Serveis aeris

  • Els treballs aeris estan implementats per un pilot professional de drones certificat pel regulador de trànsit espanyol AESA.
  • Situat a Universitat Rovira i Virgili, Fundació URV és un operador oficial de drones registrat a EASA, ha elaborat el manual d'operacions per a les operacions amb drones, té l'assegurança per a treballs aeris, la declaració de responsabilitat civil, el protocol de l'estudi de seguretat.
  • Certificat per a l'ús professional de drones: - fotografia aèria i fotografia aèria, - topografia aèria i fotogrametria, - investigació i desenvolupament, - urgència i resolució, - vols de prova (equips aeris), nous drones, càmeres noves, etc.
Mobirise

Fotografia amb drones

Terabytes de vídeos i fotos d'autors de Catalunya, Aragó, València, Terol, Andorra i altres llocs estan disponibles al nostre servidor de dades. Estem preparats per filmar per a vostè a comanda. Contacta'ns per a més detalls.

Mobirise

Anàlisi d'imatge aèria

Algorismes reforçats per AI per detectar, classificar, reconèixer i segmentar característiques en fotos i vídeos aeris. Les aplicacions van des de l'agricultura de precisió fins a l'anàlisi de danys en profunditat.

Fotos panoràmiques

Creació 360 ° (fotosfera), 180 °, panoràmiques horitzontals i verticals des dron amb una resolució de fins a 23004x11502 RAW.

wind tourbine inspection

Inspecció d'infraestructura

Inspecció de llocs inaccessibles amb drones, mapes georeferenciats i models 3D de llocs i edificis.

wind tourbine inspection

Cartografia

Modelatge de terreny, mapatge a gran escala, muntatge de fotos de drones en mapes 2D. Per a l'agricultura de precisió, consulti les nostres ofertes en anàlisi d'imatges per a la detecció i segmentació de camps agrícoles.

Enfoque personalizado

Cada cliente tiene un presupuesto personalizado y un plan de trabajo. Los algoritmos pueden ajustarse y ajustarse a las necesidades de los clientes.

Precios flexibles

Los precios se determinan caso por caso teniendo en cuenta los requisitos exactos de un cliente y la complejidad del trabajo requerido.

Big data y computación masiva

Nuestros servidores están listos para trabajos computacionalmente intensivos para procesar big data aprovechando el poder de las GPU modernas y la inteligencia artificial.

Problemas científicos

Estamos abiertos a problemas científicos inexplorados que se pueden resolver mediante un análisis masivo de imágenes utilizando técnicas de aprendizaje automático.

A ver también nuestros servicios de análisis de imágenes para microscopía:

Episenses microscopía

Dirección

Episenses,
Fundació URV,
Av. Paisos Catalans 18
43007 Tarragona, Spain

Contacto

e-mail: [email protected]
tel: +34 6 44448558